Куточок плаксонімів
23 January
Fredrik Backman «Björnstad»
Через тиждень кінець місяця, а я й досі не доколупала першу книгу цього року. Постійно немає то часу (кляті нічні зміни й клятий графік в цілому), то сил, то просто умовний Ютуб чи Інстаграм відкривається швидше.
Здужала всього 35%, тож залишилось читати ще близько восьми годин, якщо вірити Rork.ua. Причому не сказати, що мені ледь йде тому, що не подобається. Як тільки роблю той самий "перший крок" і починаю читати - прекрасно, поїхали.
Все ще не дійшла до зав'язки головного конфлікту, але, судячи зі стрімкого загострення пристрастей, пружина ось-ось вистрілить чимось цікавим.
Не дивлячись на те, що хокей взагалі не моя тема, як і будь-який спорт, Бакман все ще пише достатньо легко й невимушено, аби їхати текстом на великій швидкості та знаходити для себе нові сенси. Так, ця книга точно для мене не ввійде в десятку найкращих або навіть топ 3 автора, але щось в ній є. Історія про шалене кохання, мрію і біль. І все це стосовно справи всього життя. Справи, що об'єднує й тримає ціле місто.

Comments:

Miaoo

1 year ago

Мне понравилась его книга "Тревожные люди", по началу туговато-нудновато шла, а под конец и смеялась, и плакала, и думала "блин, да, я вижу в этом настоящую жизнь!" :)
homewhereibelong

1 year ago

Miaoo: у мене ця книга викликає неоднозначні емоції, бо почала її читати буквально 26 лютого, поки всі мої спали на стільцях на вокзалі, у Львові. Сиділа на валізах і намагалась хоч якось відігнати від себе жахливі думки та тривожність.
А закінчила вже в Польщі, так само намагаючись тікати від нової реальності. Тож навіть не згадаю, які емоції насправді викликали «Тривожні люди», але пам'ятаю, що і плакала під час прочитання, і посміхалась.