Куточок плаксонімів
5 December
To nie jest na zawsze
Виявляється, запорука непоганого настрою перед роботою - двотижневий лікарняний із повноцінним 8-10 годинним сном, часом для відпочинку і самотерапії та серіал Венздей. Останнє звучить дивно, та не питайте.
Насправді це скоріше нагадування собі майбутній, що відчуття це назавжди тільки в голові. Головне добре висипатися та вірити в ЗСУ, бо війна не може тривати нескінченно довго. Страшно виловлювати в голові цифри на кшталт 8 років, 10 років тощо, але це знову повертає до істини. Все у тебе в голові.
Цього тижня працюватиму з коліжанками, яких терпіти не можу. Це теж не на завжди, тож варто видихати і відповідати їм спокійно. Думка "а якщо звільнять" не допомагає зібратись купки, тож плювати. Не остання робота в Лодзі.

Comments:

windy-loo

1 year ago

Венздей - це те, на чому тримається моя менталка останні декілька днів
звичайно коли є світло))
homewhereibelong

1 year ago

windy-loo: не могла подумати, що настільки захоплююсь підлітковим серіалом, але цей неймовірний візуал і дійсно шикарна гра акторів… Неймовірна штука)
Часто світла немає?
windy-loo

1 year ago

gingeropium: кожен день по півдня, якимись дивними шматками. все ще іноді вірю, що його вимикають за графіками, але там більше рандом все одно :)