Куточок плаксонімів
30 July
50 pytań do czytelnika: Dzień 2


Не хочу читати новини. Здається, просто не витримаю ще більше болю. Тому просто день другий.

6. Чи користуєшся підпискою на книжкові сервіси?
Як я вже казала вчора – так, я люблю підписуватись на різні сервіси. Зараз в мене діє підписка на Yakaboo через те, що якихось прямих аналогів (з приблизно таким самим обсягом доступних книжок) колись улюбленого MyBook так і не знайшла, а приносити гроші русні не збираюсь.
7. Інтернет-книгарні чи фізичні?
Будь-які, просто для різних потреб і станів.
Фізична книгарня – це завжди певна атмосфера, моральне розвантаження і натхнення. Не обов'язково навіть щось брати, це просто ніби… місце сили.
Онлайн-шопінг це про мобільність, швидкість та, чого вже брехати собі, вигідніші ціни.
8. Чи купуєш книги через обкладинку?
Через обкладинку звертаю увагу на книгу, шукаю інформацію та додаю до списку. Але не купую паперовий варіант, тільки електронну. Якщо розумію, що буду перечитувати – тоді можу включити до "кошика".
9. Чи купуєш хороші книги, але з поганою обкладинкою?
Оооооо, дурнувата обкладинка прекрасної книги – це дійсно мій біль. З одного боку розумієш, що будеш перечитувати ще не один раз, а з іншого – якась гидота на поличці.
Я завжди вірю в краще і чекаю якіснішого перевидання.
10. Чи купуєш погані книги, але з красивою обкладинкою?
Як не дивно, але такий досвід маю. В мене був великий пунктик – хотіла зібрати всього Кіза через просто неймовірні обкладинки. На жаль, далеко не всі ті книжки дійсно заслуговують хоч краплі цікавості. Тож гарна поличка перемогла критичне мислення в цьому плані.
Зараз це здається якимось дивним, бо дуже змінився контекст. Та й я сама.